Banners bedrukken

Banners bedrukken: de perfecte buitenreclame

Een banner of spandoek kan een goed marketinginstrument zijn voor zowel bedrijven als verenigingen. Banners bedrukken is één van de specialiteiten van HalmaPrinting. De banners die wij leveren kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt en leveren wij in de maten die u opgeeft. De kwaliteit is hoogwaardig, waardoor uw bedrijf altijd op representatieve wijze voor de dag komt. Over het ontwerp, kleur en materiaal adviseren wij u graag, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Verschillende soorten banners en spandoeken

Verschillende soorten banners

Banners kunnen wij leveren in Mesh, dat winddoorlatend is, en in Fontyl. Deze laatste kunnen wij ook dubbelzijdig bedrukken. Ook zijn er diverse afwerkingen mogelijk, zoals schoonsnijden, omzomen en ringen, tunnelzoom en contoursnijden. Welke afwerking in uw geval het beste is, hangt af van de situatie. De banners zijn van licht en stevig materiaal.

Prijs kwaliteit verhouding banners bedrukken

Zeer goede Prijs-kwaliteitverhouding

HalmaPrinting levert alleen producten waar we zelf honderd procent achter staan. Ons streven is om onze klanten blij te maken, zodat wij zelf ook blij zijn. We hebben inmiddels al vele klanten tevreden mogen stellen met banners in diverse soorten en maten. Zij geven aan dat de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is.

Werkwijze banners bedrukken

Werkwijze banners bedrukken

Wilt u een banner bedrukken? Een telefoontje of mailtje is genoeg om het in gang te zetten. We bespreken ten eerste de ideeën met u, telefonisch of per mail. Daarbij kunt u een eerlijk advies van ons verwachten, bijvoorbeeld over kleur, materiaal en ontwerp. Van tevoren krijgt u een duidelijke prijsopgave. U kunt zelf bestanden aanleveren, maar wij kunnen tegen extra kosten ook het ontwerp van de banner verzorgen. Als u akkoord geeft op de digitale proefdruk, kan onze drukker aan de slag. We leveren de banner(s) zo snel mogelijk: de gemiddelde levertijd is tien tot veertien werkdagen.

Interesse in banners bedrukken? Neem contact op via

×